FI GB
Slide

Kanoottiretki Hangasjärvellä

Slide
Slide
Slide

Kanoottiretki Hangasjärvellä

Napapiirin pohjoispuolella valoa riittää läpi yön. Keskiyön auringosta voi lähteä nauttimaan vaikkapa kanoottiretken muodossa luonnonkauniille ja tunturimaiseman ympäröimälle Hangasjärvelle.

Retken aloitamme Poropuiston päärakennukselta, jossa oppaan opastuksella keräämme varusteet kasaan. Kelluntaliivit, vesitiivis kanoottipussi ja tarvittaessa sadevaatteet kuuluvat jokaisen melojan varustukseen.

Tästä matkaa jatkamme omilla autoilla, oppaan johdolla Hangasjärvelle, jonne matkaa kertyy vain noin 5 kilometriä. Ennen vesille pääsyä käymme läpi ”inkkarikanootin” ihmeellisyydet ja ajo-ohjeet. Käytössämme on kahden hengen muoviset, vakaat ja helpot kanootit. Tähän mennessä ainoastaan oppaamme ovat onnistuneet puolittaisessa eskimokäännöksessä niillä, joten ei syytä huoleen.

Hangasjärvi on helppo paikka meloa ja sinulle jää vesillä olon lisäksi hyvin aikaa ihastella kaunista luontoa ja nauttia hiljaisuudesta. Jos siis opas malttaa olla tarinoimatta Lapista ja sen erikoisuuksista.

Lapin erästelyyn kuuluu olennaisena osana tulien teko, nokipannukahvit ja makkaranpaisto, eikä se jää puuttumaan tältäkään retkeltä.

Ajankohta

1.6. - 30.9.

Hinta

59€/aikuinen Lapset 4 - 13v. -50%

Min/Max

4/14

Kesto

n. 3h

Varaa paikkasi tästä