FI GB
Slide

Henkilökunta

Ihmisiä, joita saatat tavara Puistolla

Oppaat

Pasi

Pasi on ollut puistolla jo vuodesta … Sallan ahanein mettämies tietää ja tuntee kairat paremmin kun omat taskunsa. Taskuja Pasilla on varmasti vähemmän ku Sallassa kairoja. Luotettava opas, takaisin tulleiden asiakkaiden määrä hipoo maagista sataa prosenttia.

Lars

Asterixia muistuttava kaveri, joka saa parin nokipannukahvikuksallisen jälkeen esikuvaansa vastaavat voimat. Luotettava opas, jolla tarinoita riittää joka lähtöön. Pidä korvat auki, niin voit oppia paljon paikallisesta luonnosta ja eläimistä.

Aarne

Aarne omistaa Poropuistolla työskentelevistä poroista suurinpiirtein puolet. Aito, oikea Poromies! Jos et saa Aarnelta vastausta kysymykseesi, kyse ei ole huonossa kuulossa tai hitaassa ymmärryksessä vaan liian paksussa karvalakissa. Hukkaa ihan varmasti kaikki omistamansa tavarat vähintään kerran kuussa. Joskus (harvoin) myös asiakkaansa…

Timo

Kysy ihan mitä vain ja Timo vastaa sinulle ihan mitä vain. Puhuu paljon, joskus myös asiaa. Älä kysy kalastuksesta, sillä silloin ei jutulle tule loppua. Timo tuli Poropuistolle työharjoitteluun talvella 2011-2012. Harjoittelu jatkuu edelleen.

Laura

Hollannin lahja Lapin matkailulle! Laura on ollut Puistolla jo vuodesta 2007. Päihittää lumikengät jalassa miehet, naiset ja jopa jänikset.

Minna

Toimisto

Myynti ja markkinointi Tuija

Raudan kova myyntinainen, jolla on kaikki narut hallussa. Tekee taustatyötä, joka pitää talon pystyssä.