FI GB
Slide

Green Activities

Salla Wilderness Park on Green Activities sertifikaatin omaava yritys!

Green Activities

Sallan Wilderness Park on ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa retkiä vuoden ympäri ekologisesti eläinvoimalla. Retket pohjautuvat Sallan kauniiseen luontoon tutustumiseen. Siellä vieraillaan joko porojen tai huskien kanssa vauhdinhurmasta nauttien tai omilla lihasvoimilla vaaran päälle lumikenkäillen tai hiihtäen, kesäisin maisemia ihaillaan kanootti- tai vaellusretkillä.

Sallan Wilderness Park, aikaisemmin tunnettu myös Sallan Poropuistona, on perustettu vuonna 1996. Perustamishetkestä alkaen on ollut selvää, että ohjelmapalvelut ovat ekologisia ja toimintaympäristöä vaalitaan ja käytetään kestävällä tavalla. Nyt yli 20 vuotta perustamisesta on tullut aika myös näyttää nämä työntulokset Green Activities sertifioinnilla.

Green Activities merkin saanut yritys sitoutuu henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja veden käytön tehostamiseen ja toiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Saadakseen Green Activities sertifikaatin yrityksen tulee täyttää ympäristökriteeristö, joka on kansainvälisellä tasolla määritelty. Se pitää sisällään esimerkiksi veden- ja sähkökulutuksen seurannan, asiakkaiden ja henkilöstön opastamisen ja koulutuksen sekä erilaisia ympäristökriteerejä esimerkkinä kaikkien pesuaineiden ympäristömerkinnät (Joutsenlippu).

Toimimalla oikein ja muokkaamalla toimintojamme välitämme myös informaatiota ja mielikuvia asiakkaille, joiden toivomme vievän ajatuksia ja ekologiaa myös omaan toimintaympäristöönsä. Jatkossa Green Activities tulee näkymään merkein, tarinoin sekä pienimuotoisin kampanjoin toiminnassamme.

Mikäli tarvitset asiasta lisätietoa tai haluat tutustua muihin Green Activities sertifioituihin yrityksiin, katso alla oleva linkki
Green Activities